Uusi ilmainen työkalu Windows XP:stä Windows 8.1:een siirtymiseksi


Windows XP:n tuen loppuminen lähesty. Microsoft julkaisi yhdessä kumppaninsa Laplinkin kanssa maksuttoman PCmover Express for Windows XP -työkalun. Sen avulla käyttäjä pystyy siirtämään tiedostot ja asetukset nykyisestä Windows XP -koneesta helposti uuteen Windows 8 – tai 8.1 -koneeseen. Työkalu kopioi käyttäjän haluamat asiakirjat, musiikin, videot, sähköpostit, käyttäjäprofiilit ja asetukset koti- tai työpaikkaverkon kautta uuden ja vanhan koneen välillä. PCmover Express on saatavilla englanninkielisenä ja se on ladattavissa osoitteesta www.windowsxp.com.

Sovellukset käyttäjän tulee itse asentaa uuteen koneeseen tai halutessaan hän voi käyttää maksullista PCmover Professional -sovellusta, josta löydät lisätietoja osoitteesta http://www.laplink.com/pcmoverexpressxpeol

Käyttäjät saavat ensimmäisen ilmoituksen tuen loppumisesta

Huomenna 8.3. ensimmäiset Windows XP Home – tai Professional -version käyttäjät tulevat saamaan ruudulleen selkeän ilmoituksen käyttämällään kielellä, jossa ilmoitetaan, että Windows XP:n tuki päättyy 8.4.2014. Ilmoitus jaetaan Windows Update -palvelun kautta, ja sen saa vain silloin, mikäli on antanut luvan vastaanottaa päivitysilmoituksia. Vastaava ilmoitus tulee kuukausittain jatkossakin.

Käyttäjä voi lukea aiheeseen liittyvää lisätietoa linkkiä napauttamalla, jolloin hänet siirretään Windows XP-tukisivulle, josta hän löytää tietoa siitä mitä tuen päättyminen tarkoittaa ja kuinka hän voi suojautua tietoturvauhkilta. Alla on ko. ilmoitus englanninkielisenä.

Lue lisää Windows Experience blogista: New Windows XP data transfer tool and end of support notifications

EDIT: Katso myös miten ELsa-mummo hoitaa XP:n tuen loppumisen

Elsa_Cover_Image_2

http://www.youtube.com/watch?v=CU4F2vGAVv0

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software, Windows Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti