Kaksi viikkoa aikaa Kymppiin – varaa maksuton Windows 10 -päivityksesi nyt!


Windows 10 2-in-1-tietokoneUusi upea Windows 10 julkistetaan kahden viikon päästä 29.7. Ja parasta asiassa on se, että Windows 10 -päivitys on maksuton Windows 7 – ja Windows 8.1 -käyttäjille. Voit jo nyt varata päivityksesi, jolloin saat sen ensimmäisten joukossa. Päivittäminen on helppoa ja olemassa olevat tietosi, kuvasi, ja asetuksesi säilyvät ennallaan, jolloin pääset heti käyttämään Windows 10:iä. Myös joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta sovelluksesi säilyvät päivityksessä.

Todennäköisesti työpöytäsi oikeaan alakulmaan onkin jo ilmestynyt Windows-logo ja ilmoitus Windows 10 -päivityksen varaamisesta. Parilla klikkauksella saat varattua omalle laitteellesi maksuttoman päivityksen. Se kannattaa tehdä nyt ja voit 29.7. julkistuksen jälkeen itse päättää, koska asennat päivityksen. Aikaa maksuttoman päivityksen tekemiseen on vuosi eli 28.7.2016 asti. Voit lukea lisää päivityksen varaamisesta vaikkapa aiemmasta Ääni-blogin artikkelistani.

Miksi päivittäisin?

Windows 10 on tuttu Windows, mutta vain entistä parempana. Olet sitten Windows 7 -käyttäjä, joka vannoo hiiren ja näppäimistön nimeen, tai sitten olet käyttänyt Windows 8:aa kosketuksella tabletissasi tai 2-in-1-tietokoneessasi, niin siirtyminen Kymppiin on helppoa ja tunnet olosi heti kotoisaksi.

Käynnistä-valikko on palannut uudessa laajennetussa muodossa entistä näppärämpänä aloitusvalikkona, ja aiemmassa versiossa kiinnittämäsi sovellukset ja suosikit ovat valmiina sinua odottamassa. Windows 10 yhdistääkin Windows 8:n ja Windows 7:n parhaat puolet.

Windows 10 tekee koneestasi nopeamman ja turvallisemman käyttää. Se käynnistyy ja herää lepotilasta vikkeläsi, siinä on enemmän integroituja tietoturvatoimintoja ja se on suunniteltu toimimaan oikein sinulla jo olevien ohjelmien ja laitteiden kanssa. Onhan se Windows.

Saat enemmän aikaan vähemmällä vaivalla

Windows 10 on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka haluavat pelkän passiivisen kuluttamisen lisäksi myös tehdä hyödyllisiä asioita tietokoneellaan, puhelimellaan tai tabletillaan. Kympin mukana saat paljon hyödyllisiä sovelluksia vakiovarusteena, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi ja auttavat saavuttamaan sinulle tarkeitä asioita tehokkaasti ilman turhia murheita.

Kokonaan uusi Microsoft Edge -selain parantaa verkkosivujen käyttöä ja on nopea, yksilöllinen sekä turvallinen. Moniajolla tulee valmista nopeammin, ja voit luoda uusia virtuaalisia työpöytiä ja kohdistaa jopa neljä sovellusta yhteen näyttöön. Pystyt käyttämään eri laitteissa olevia tiedostoja maksuttoman OneDrive-verkkotallennustilan kautta ja kaikki tärkeät asiat ovat aina mukanasi. Uusi Valokuvat-sovellus jopa järjestelee kuvistasi automaattisesti albumeja ja parantaa niiden ulkoasua, kun esität niitä ystävillesi.

Myös mukana tulevat Outlook-sähköposti- ja -kalenterisovellukset ovat entistä helppokäyttöisempiä. Niiden avulla pysyt yhteydessä ihmisiin ja pidät aikataulusi järjestyksessä. Voit myös ladata uudet maksuttomat Office Mobile -sovellukset OneNote, Excel, PowerPoint ja Word, joita on helppo käyttää myös liikkeellä ollessa kevyestä tabletista joko kosketuksella tai hiirellä.

windows 10 Continuum

Viihdettä, turvaa ja päivityksiä

Uudistuneet Elokuvat ja TV – sekä Groove Musiikki -sovellukset tarjoavat viihdettä tylsään päivään ja tuovat vaikkapa musiikkikokoelmasi kaikkiin laitteisiisi. Lisäksi Windows 10 on paras valinta pelaajalle ja se toimii saumatta yhteen Xboxin kautta tarjoten aivan uudenlaisia pelielämyksiä suoratoistosta verkkopelaamiseen. Tämän lisäksi Windows-kauppa täynnä maksuttomia ja maksullisia sovelluksia, pelejä ja viimeisintä viihdettä ja löydät nyt yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi.

Windows 10 on myös turvallisin Windows-versio, koska se sisältää monia moderneja sisäänrakennettuja tietoturvatoimintoja, jotka suojelevat niin sinua kuin tärkeitä tietojasikin. Säännöllisten maksuttomien päivitysten avulla voit hankkia uusimmat ominaisuudet ja pidät laitteesi turvallisina jatkossakin. Kaikki tämä tapahtuu helposti taustalla ja sinun ei tarvitse huolehtia itse päivittämisestä.

Eniten testattu Windows ikinä

Windows 10:n esiversiota ovat testanneet jo miljoonat tavalliset ihmiset ympäri maailmaa. Windows Insider -ohjelman kautta he ovat voineet antaa meille palautetta ja kehitysehdotuksia, jotka kaikki on luettu ja niiden pohjalta Windows 10:tä on kehitetty sellaiseksi kuin käyttäjät ovat halunneet. Voikin todeta, että Windows 10 on paras Windows ikinä ja pääsemme nauttimaan siitä parin viikon päästä.

Voit lukea lisää Windows 10:stä ja sen upeista ominaisuuksista osoitteessa www.windows.fi

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software, Windows Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s