Uusia Windows-puhelimia Skypellä varustettuina uusiin hintaluokkiin ja maihin


Nokia Lumia 610Vuosi 2012 on Windows Phone -käyttöjärjestelmää käyttävien älypuhelimien nopean laajenemisen vuosi. Tänään Mobile World Congresissa Barcelonassa kerrottiin kuinka Windows Phone -puhelimia tulee aivan uuteen edullisempaan hintaluokkaan, ja niiden saatavuus laajenee uusille markkinoille, jolloin tavoitettavan markkinan koko kasvaa yli puolella.

Kumppanimme tulevat tarjoamaan uusia hienoja, mutta myös edullisia puhelinmalleja mm. Kiinaan, koska uusi käyttöjärjestelmäversio (Windows Phone 7.5) pystyy hyödyntämään edullisempia piirisarjoja ja pienempää 256 Mt:n muistia. Puhelimet tulevat saamaan tämän päivityksen kun sitä aletaan jakelemaan ympäri maailman.

Edullinen hinta ei tarkoita tyytymistä vähään

Edullinen hinta ei tarkoita sitä, että käyttäjät eivät pääsisi nauttimaan helposta ja nopeasta Windows Phone -käyttökokemuksesta, kuten on monesti tilanne muiden käyttöjärjestelmien kanssa. Olemassa olevat sovellukset toimivat myös edullisemmissa laitteissa, ja käyttäjät voivat nyt vaatia samaa käyttökokemusta edullisempiin älypuhelimiin, joihin aiemmin on totuttu vain kalliimmissa laitteissa.

Ainoastaan harvojen sovellusten nykyversiot eivät välttämättä toimi edullisimmissa puhelimissa, ja tällöin käyttäjä tulee saamaan tästä ilmoituksen Marketplacessa, Toisaalta kehittäjät pääsevät jo nyt testaamaan sovelluksen uudella SDK:lla, että heidän sovelluksensa toimivat hyvin myös 256 megatavun muistissa.

Nokialta uusi Lumia 610

Tänään Nokia julkaisi oman ensimmäisen Windows-puhelimensa tähän uuteen kategoriaan. Nokia Lumia 610 on tyylikäs puhelin, joka jatkaa Lumia 710:n muotokieltä. Sen hinnaksi on arvioitu noin 189 euroa ilman veroja, ja se tulee saataville toisella vuosineljänneksellä. Lumia 610 on suunniteltu erityisesti nuoremmille käyttäjille, mutta se sopii helppokäyttöisyytensä ja yritysominaisuuksiensa puolesta kaikille älypuhelimen hankintaa harkitseleville.

Mobile World Congeressin aikana Microsoft esittelee jälleen kerran, kuinka Windows Phone on nopeampi kuin muut älypuhelinalustat monissa käyttäjien päivittäin tekemissä tavallisissa tehtävissä kuten valokuvan ottamisessa ja sen nopeassa julkaisemisessa Facebookiin. Paikalla olevat voivat osallistua #smokedbywindowsphone-kisaan.

Skype Windows Phonelle

SkypeWindows Phonelle on olemassa jo yli 65000 sovellusta, joista käyttäjä on voinut löytää suosikkinsa. Nyt tämä valikoima kasvaa yhdellä suosikilla, kun Skype tulee saataville nopeasti laajenevaan Windows Phone -sovellusten valikoimaan. Uusi Skype for Windows Phone -sovellus on nyt ladattavissa Marketplacesta, jolloin Windows Phone -käyttäjät voivat hyötyä yli 200 miljoonan keskimääräisen kuukausittaisen käyttäjän verkostosta. Sovelluksen avulla käyttäjä voi tehdä ääni- ja videopuheluita WLAN ja 3G-verkon kautta älypuhelimien ja tietokoneen välillä, tai soittaa edullisia Skype Out -puheluita puhelinverkkoon. Skypen lopullinen versio on ladattavissa huhtikuussa Marketplacesta.

Skype for Windows Phone Beta–sovellus

Lataa Skype beta -sovellus Marketplacesta tai käyttämällä Windows-puhelimen Bing-visuaalista hakua alla olevalla QR-koodilla.

Skype_qr_code

Operaattorit ovat tärkeitä kumppaneita

Skype_profileMicrosoft on kumppanoitunut operaattoreiden kanssa, jotta he voisivat tarjota uusia innovatiivisia pilvipalveluita asiakkailleen uusien liiketoimintamallien kautta. Microsoftilla on useita palveluita Skypestä Office 365:een, joiden päälle kumppanit voivat rakentaa uudenlaista tarjoomaa. Operaattorit ovat erittäin tärkeä kumppaniryhmä Microsoftille ja panostamme vahvasti tähän yhteistyöhön. Esimerkiksi operaattorilaskutus lisää yli 500% maksullisten sovellusten lataamista.

Windows uudelleen ajateltuna

Windows Phone on osoittanut nopeutensa ja helppokäyttöisyytensä Suomessakin. Käyttäjät ovat erityisesti pitäneet uusista Nokia Lumia 800 ja Lumia 710 -puhelimista. Windows Phone -puhelimet tulevat yhä suuremman yleisön saataville ja Marketplace-sovelluskauppa laajenee kiihtyvää vauhtia. Käyttäjät saavat halutuimmat sovellukset puhelimiinsa ja niiden käyttö on vaivatonta, koska ne hyödyntävät puhelimen yhtenäistä käyttökokemusta ja nopeuttavat useasti tarvittavien toimintojen tekemistä. Myös yritykset ovat löytäneet Windows-puhelimet, ja niitä otetaan käyttöön kiihtyvällä tahdilla suomalaisilla työpaikoilla.

Lue lisää:

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Developers, Hardware, Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s