Odotettu Xbox One tulee Suomeen 5.9.2014


Uusi Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmä saapuu Suomeen 5. syyskuuta 2014, ja sen hinta tulee olemaan ”alkaen 449 euroa”. Xboxin uusista peleistä kerrottiin eilen E3 Xbox -mediatilaisuudessa.

Jokainen Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmä sisältää Xbox One -konsolin, jossa on 500 gigatavun kiintolevy, Blu-ray-soitin ja sisäänrakennettu WLAN-sovitin, yksi langaton Xbox One -ohjain ja 14 päivän ilmainen Xbox Live Gold -kokeilujakso uusille jäsenille.

Xbox Onen Kinect-sensorilla varustettu versio tulee samaan aikaan markkinoille hintaan 529 euroa. Fanit, jotka valitsevat tämän version tulevat saamaan lukemattomia vain Xboxille saatavia peli- ja viihdekokemuksia, kuten eleohjaus, biometrinen sisäänkirjautuminen, ohjaimen paritus, Skype-videopuhelut, personointi, välitön QR-koodien skannaus ja lisäominaisuuksia, jotka ovat saatavilla vain Kinect-sensorilla pelattavissa peleissä, kuten Kinect Sports Rivals, Dead Rising 3 ja Project Spark.

Xbox One -pelien valikoima Suomen lanseerauksessa tulee olemaan jo massiivinen. Se sisältää melkoisen joukon hittipelejä yksinoikeudella, kuten AAA-pelit Forza Horizon 2 ja Halo: The Master Chief Collection, joka sisältää odotetun Halo 5: Guardians monipelin beta-version.

Muita ominaisuuksia, jotka kuuluvat Xbox One -kokemukseen Suomessa ovat:

  • Pelitallennin/Upload. Pelitallentimen avulla voit tallentaa parhaimmat pelikokemuksesi ja Upload Studio tekee pelileikkeiden editoimisesta ja jakamisesta yhteisölle helppoa. Voit tallentaa viimeiset 30 s – 5 min pelikuvaa, ja sitten jakaa pelileikkeen ystävillesi.
  • Sovellukset. Erityisesti Xbox Onelle suunnitellulla Skype-versiolla voit soittaa videopuhelun ystäviesi kanssa TV:n kautta HD-tarkkuudella tai ensimmäistä kertaa pitää Skype-ryhmäpuheluita TV:si kautta. Kun käytät Internet Explorer-, OneDrive-, Xbox Music- ja Xbox Video -sovelluksia olohuoneessasi, ne integroituvat saumattomasti peli- ja TV:n katselukokemuksesi kanssa sekä myös muissa Windows-laitteissa. Muuta tapaasi pelata ja nappaa sovellukset, kuten Twitch ja Machinima, pelikuvan viereen.
  • TV ja Xbox One. Katso TV-lähetystä Xbox Onen kautta antenni-, kaapeli-, tai satelliittidigiboxin ja HDMI-läpiviennin avulla. Pelaa ja katso TV:tä samaan aikaan nappauksen ansiosta.
  • Päivityksiä Xbox Live -palveluun. Monet käyttäjät pitävät varmasti myös hiljattain ilmoitetuista Xbox Live -päivityksestä, joka antaa kaikkien Xboxin omistavien käyttää viihdepalveluita ja -sovelluksia ilman Xbox Live Gold -jäsenyyttä. Kuten Xbox 360:n kanssa, Microsoft tulee julkaisemaan päivityksiä säännöllisesti myös tulevaisuudessa tuoden uusia ominaisuuksia sekä kokemuksia ilahduttamaan faneja.

Xbox One on yksi osa Microsoftin ekosysteemiä, jossa laitteet ja palvelut ovat yhteydessä toisiinsa verkon ja pilven kautta. Ekosysteemin kehittyessä laitteet toimivat entistä saumattomammin yhdessä ja tarjoavat käyttäjille aivan uudenlaisia kokemuksia niin kotona kuin liikkeellä ollessakin. Jo nyt samaa peliä voi pelata usealla laitteella ja jatkaa siitä mihin jäi, koska laitteet on liitetty Xbox Live -palveluun.

Xbox 360 SmartGlassXboxille on myös maksuton Xbox SmartGlass -sovellus, joka toimii ”lisänäyttönä” konsolille ja sitä voi hyödyntää sitä tukevissa peleissä ja palveluissa. Lataa Xbox 360 SmartGlass -sovellus Windows Phonelle tästä ja Windows 8:lle tästä.

Lue lisää www.xbox.com ja uusista peleistä news.xbox.com

 

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware, Software, Windows, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s