Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2014!


Tämä vuosi on mennyt vauhdilla! Kesän jälkeen olen uppoutunut täysin Windows-ekosysteemiin – niin kuin sitä trendikkäästi kutsutaan. Eli olen ollut lanseeraamassa uudistunutta Windows 8.1:stä, jossa muutimme paljon niitä asioita, joista saimme teiltä käyttäjiltä palautetta. Lisäksi kiirettä on pitänyt uusien hybridien, tablettien ja tietysti puhelimien kanssa. Varsinkin Nokian Lumia 1520 on mielenkiintoinen peli, joka korvaa pienen tabletin, ja silti se sujahtaa hyvin housun etutaskuun. Ja eihän Lumia 1020:stä ja sen huippuhyvää kameraa voi olla mainitsematta.

Tablettirintamalla uudet Windows 8.1 RT -tabletit Surface 2 ja tietysti Nokian Lumia 2520 ovat saaneet minut muuttamaan täysin käsitykseni Windows RT:stä. Nyt mukana tulevan Outlookin, VPN:n ja muiden parannuksien myötä RT:stä tuli salonkikelpoinen työkone, ja samalla se viihdyttää koko pitkän päivän. Itselläni on huomenna edessä 9,5 tunnin lentomatka, ja ensimmäisen kerran voin olla varma, että akku ei lopu kesken. Myös vanha Surface RT:ni sai 8.1-päivityksestä uutta puhtia, niin kuin moni muukin Windows 8 -kone. Eli ladatkaa ihmeessä Windows 8.1 -päivitys Windows 8 -koneisiinne.

Käykää helsinkiläiset tutustumassa uusiin Windows-laitteisiin vielä ennen joulua ensi perjantaina ja lauantaina Sellossa, jossa Microsoftin Kauppakeskukiertue pysähtyy. Ja jos et pääse fyysisesti paikalle, niin käy kertomassa oma intohimosi ja osallistu ison n. 1600 euron tuotepaketin arvontaan osoitteessa http://windows.fi/intohimoni

Teen tässä julkisen uuden vuoden lupauksen vuodelle 2014:
Lupaan olla ahkerampi blogaaja ensi vuonna.

Kiitokset kaikille hyvistä kysymyksistä ja muutenkin palautteesta, jota olen saanut. Ja minä puolestani toivotan teille hyvää ja rauhallista joulua – ja tietysti kovia paketteja!

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware, Personal, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s