Windows Phone 8 yrityskäytössä – Mistä teknistä lisätietoa?


Windows Phone 8 yrityksilleWindows Phone 8 yleistyy kovaa vauhtia yrityksissä niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin. Syynä tähän on yksinkertaisesti se, että Windows Phone 8 on ensimmäinen Windows Phone, jossa on tarvittavat toiminnot vaativaan yrityskäyttöön kuten vahva BitLocker-keskusmuistin salaus, suojattu käynnistyminen, laitehallinta ja yritystoiminto ennestään tuttujen Office 2013 -toimintojen lisäksi.

Edelleen Windows Phone on kenties se turvallisin mobiilialusta, jossa ei ole haittaohjelmia eikä siihen tarvitse asentaa virustorjuntasovellusta hidastamaan puhelimen käyttöä. Nämä seikat tekevät siitä kiinnostavan niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Myös Gartner on huomannut muutoksen

Helmikuun 2013 alussa Gartner julkaisi selvityksen nimeltä The Windows Phone 8 Is Acceptable for the Enterprise, jossa todetaan mm.

Windows Phone 8 includes native encryption, along with a number of improved usability features. This makes it acceptable for enterprise use, including the support of bring-your-own-device environments.

Puhelinvalikoiman lisääntyessä eri hintaluokan Windows Phone 8 -puhelimilla kuten Nokia Lumia 620, voidaan älypuhelimien mahdollistama liikkuva työskentely ulottaa entistä laajemmalle ja hyötyä sen mukanaan tuomasta tuottavuuden lisääntymisestä.


Paljon uutta teknistä materiaalia ladattavissa Windows Phone 8:sta yrityksille

Erityisesti yrityksille ja it-ammattilaisille suunnatulla Windows Phone 8 yrityksille -sivusto on paikka, josta löydät hyödyllistä ja kiinnostavaa materiaalia Windows Phone 8 -puhelimien käytöstä yrityksissä. Päivittyvältä sivustolta löydät tietoa esimerkiksi puhelimen käytöstä SharePointin, Exchangen ja Office 365:n kanssa. Windows Phonen hallinnasta, tietoturvasta, sertifikaateista ja salauksesta on tarjolla omat dokumentit. Lisäksi voit lukea toimialakohtaisten sovellusten rakentamisesta ja yritystoiminnon käyttöönotosta yrityksessä (Company Hub).

Alla on linkkejä muutamiin sivustolla oleviin teknisiin dokumentteihin:

Mene ja lataa

Mene Windows Phone 8 yrityksille -sivustolle ja tutustu sen sisältöön sekä lataa päivittyneet tekniset dokumentit.

EDIT: Lisäksi toisaalta löytyy hyvä ja tuore Windows Phone for Business: Reviewer’s Guide

 

Loppuunmyydyssä TechDays 2013 -tapahtumassa on myös oma kaksipäiväinen ”Windows Phone 8 käyttö ja sovelluskehitys yrityksissä”-luentosarja, jonka löydät kehittäjä-ohjelmasta. Tervetuloa!

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Developers, Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s