Upeat ja värikkäät uudet Windows Phone 8 -puhelimet


Viime viikot ovat olleet upeaa aikaa kun useat Microsoftin kumppanit ovat julkistaneet toinen toistaan jännittävimpiä uusia Windows Phone 8 -puhelimia. Vaikka varsinaista Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää ei ole vielä kaikkia yksityiskohtia myöten paljastettu, niin laitevalmistajat ovat kertoneet jo omista innovaatioistaan uuden käyttöjärjestelmän päälle. Ja voi pojat mitä herkkua on odotettavissa!

Teknologian kehitys on ollut huimaa, ja uusissa Windows-puhelimissa me käyttäjät pääsemme todella nauttimaan sen viimeisimmistä hedelmistä. Suurta huomiota ovat saaneet mm. uudet kuvausominaisuudet, joiden avulla saadaan entistä parempia kuvia hämärässä ja käsivaralta käyttäen mm. aitoa optista kuvanvakainta. Myös näytöt ovat kehittyneet entistä paremmiksi toistamaan liikettä ja näkymään kirkkaassa valossa. Windows Phone 8 tukee myös MicroSD-korttia ja NFC-jakamista, jotka löytyvät ominaisuuksina myös eri malleista tarjoten uusia mahdollisuuksia. Uusissa puhelimissa on valinnan varaa myös näytön fyysisen koon ja designin suhteen. Lisäksi joukossa on ensimmäiset avointa langattoman latauksen Qi-standardia tukevat matkapuhelimet.

Silmiinpistävintä tarjonnassa on varmasti sen värikkyys! Jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa ja yhtäkkiä tylsän harmaat puhelimet ovat suorastaan puhjenneet kukkaan ja se harmaakin on aivan uuden sävyinen. Puhelimet saavat Windows Phone 8:n uudistuneen ja entistäkin muokattavamman aloitusnäytön todella hyvin esille. Ja ne tukevat yleistä käyttökokemusta tehden puhelimesta todella nopean ja helpon käyttää.

Puhelimet ovat tulossa myös Suomeen lähiviikkojen aikana. Valmistajat ilmoittavat tarkemmin saatavuudesta eri markkinoille.

Nyt julkaistut uudet Windows Phone 8 -puhelimet ovat:

Lue lisää Windows Phone 8:n jo julkaistuista ominaisuuksista aiemmasta blogipostauksestani.

Ja sitten ei muuta kuin kirjoittamaan toivomuslistaa joulupukille! J

Windows Phone 8S by HTC

Windows Phone 8X by HTC

Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 920

Samsung ATIV S

Puhelimet löytyvät myös osoitteesta: http://www.windowsphone.com/en-us/cmpn/windowsphone-8-phones

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Upeat ja värikkäät uudet Windows Phone 8 -puhelimet

 1. Tero sanoo:

  Väriä on kyllä. Se mikä kummeksuttaa on, että Microsoft ilmoitti HTC.n julkistustilaisuudessa, jossa se oli Nokian aiempaa näyttävämmin esillä, että HTC:n mallit ovat WP:n ”signature”-laitteita. Eli MS on vaihtanut yhtäkkiä mannekiinikseen Nokian sijasta tällaisen ihme taiwanilaisen pajan, josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan, ja joka on tuonut markkinoilta ostetun perusraudan sisään laitetun WP.n värikkäissä kuorissa. Microsoftilla on ollut jo aiemmin ongelmia sitoutua omaan WP 7.5-alustaansa, joka tapettiin juuri, kun sille julkaistuja huippulaitteita alkoi saamaan. WP 7.8 kun ei tuo muuta kuin uuden aloitusnäytön, mikä tarkoittaa, WP 7.5:n lukuisia bugeja ei tulla korjaamaan ja sovelluskehitys alustalle päättyy. Nyt MS ei ole enää sitoutunut edes Nokiaan vaan lempilapsena häärii joku ihme HTC. Nyt puhutaan 7.8:n avaamisesta joillekin uusille ominaisuuksille tai tärkeimmille korjauksille. Mitähän huomenna? Koko WP näyttää olevan tuuliajolla ja MS.llä pallo hukassa. Tämä on syytä alustaan rahaa ja aikaa sitovien käyttäjien noteerata ja ymmärtää, erityisesti yritysten, jotka linjaavat tällaisia päätöksiä pidemmällä aikajänteellä.

  Mallia jatkuvuudesta ja tuesta voi hakea vaikka Applen suunnalta — ja näyttääpä kys. strategia kantaneen hedelmää, sillä perinteinen kallis kuluttajabrandi on kuin vaivihkaa muuntautunut mobiilipuolella merkittäväksi yrityspuolen toimittajaksi. Poukkoileva ja epäuskottava MS ei ole.

  • kitevesku sanoo:

   Windows Phone -alusta on erittäin turvallinen valinta yrityksille nyt ja tulevaisuudessa. Ja kaikki tehdyt investoinnit toimivat myös WP8-alustassa. Mitään binäry tai muuta breikkiä ei synny vaikka WP:n ydin vaihdetaankin. Lisäksi nykyinen WP7.x-alusta jatkaa elinkaartaan eikä häviä heti mihinkään WP8:n tulon myötä.

   Älypuhelinala kehittyy erittäin kovaa vauhtia, ja tulevaisuuden ennustaminen vuosien päähän on mahdotonta ja myös yritykset ovat huomanneet tämän. Lisäksi nykyinen BYOD-trendi (bring your own devices) on pakottanut yritysten tarkastelemaan asiaa uudella tavalla.

   Microsoft rakentaa vahvaa Windows-ekosysteemiä, jossa on usean kaltaisia toimijoita ja vahvoja kumppaneita. Kuluttajat näkevät tämän vaihtoehtoina ja kilpailevina innovaatioina, jotka kuitenkin toimivat yhteen. Tästä hyötyvät paljon myös Microsoftin yritysasiakkaat, joilla on tehtyjä investointia Microsoft-teknologiaan. Konvergenssin kautta ne saavat kerranaishyötyjä, johon muiden pelureiden on erittäin vaikea päästä.

   Useat erityyppiset päätelaiteet (Windows pc, -tabletit, Windows Phone -puhelimet) kommunikoivat julkisten ja privaattipilvipalveluiden (Exchange, SharePoint, SkyDrive, Office365, Windows Azure, Windows Server, Windows Intune, System Center jne.) kanssa turvallisesti, ja käyttäjät pystyvät valitsemaan haluamansa käyttötavan. Tämä edistää tuottavuutta ja lisää käyttäjätyytyväisyyttä.

 2. Toinen Tero sanoo:

  QWERTY näppiksellä varustettua puhelinta odotellaan innolla. HTC:ltä on tullut tähän asti paljon laatupuhelimia ja HTC PRO 7 tyylinen W8 puhelin olisi tervetullut ainakin tälle käyttäjälle. Mustana kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s