Edullinen Nokia Lumia 610 nyt myynnissä


Nokia Lumia 610 SuomiJuuri sopivasti ennen koulujen loppumista Suomessa tuli myyntiin Nokian Lumia-perheen kuopus. Nokia Lumia 610 on edullisin Nokian Windows Phone -puhelimista. Sen hinta on jo asettunut 189 euron tietämille (tarkista hinnat), joka tekee siitä houkuttelevan ensimmäistä älypuhelinta hankkivalle. Puhelin on tyylikkään nuorekkaan kiiltävä, ja sen ulkoasua on helppo muokata erilaisilla kansilla.

Kevennetty versio

Lumia 610 on hieman “kevennetty” versio isoveljestään Lumia 710:stä. Näyttö ja fyysiset mitat ovat käytännössä samat, mutta prosessorin kellotaajuus (800 MHz) ja muistin määrä ovat hieman pienemmät Lumia 610:ssa (256 Mt RAM). Tämän mahdollistaa Windows Phonen uusin käyttöjärjestelmäversio ns. Windows Phone 7.5 Refresh.

Käytännössä Lumia 610:n käyttö on edelleen erittäin sujuvaa, mutta muistin määrä estää joidenkin harvojen sovellusten tämän hetkisten versioiden toiminnan kuten esimerkiksi Skypen. Kun käyttäjä menee puhelimellaan Marketplaceen, niin hän ei pysty lataamaan kuin niitä sovelluksia, jotka on testattu toimiviksi.

Suositut sovellukset ja palvelut mukana

Lumia 610:n mukana tulevat tutut maksuttomat Nokian sovellukset, jotka tarjoavat käyttäjälle paljon lisäarvoa kuten Nokia Navigointi (nyt myös offline-toiminnallisuus) ja Nokia Musiikki (kymmeniä ilmaisia musiikkikanavia). Näiden lisäksi käyttäjä voi ladata Marketplacesta lisää muita sovelluksia, joista osa saatavilla vain Lumian käyttäjille Nokian omalta hyllyltä. Jokaisessa Lumiassa on mukana myös Microsoftin Office 2010 Mobile.

Puhelimessa on myös paljon odotettu internet-yhteyden jako WLAN:in kautta enintään viidelle laitteelle.

Lumioiden vahvuudet ovat sen saumattomassa liittymisessä erilaisiin yhteisöpalveluihin kuten Facebookiin, Twitteriin, Meseen ja LinkedIniin. Tämä tekee yhteydenpidosta todella vaivatonta, kun ei tarvitse hyppiä aina eri sovellusten välillä, vaan asiat löytyvät yhdestä paikkaa Ihmiset-toiminnosta (lue lisää). Puhelimen nopealla Internet Explorer -selaimella voi käyttää monia verkkopalveluita samaan tapaan kuin tietokoneella. Myös kuvien ja sisällön jakaminen on mutkatonta esimerkiksi maksuttoman SkyDriven kautta, joka myös laajentaa puhelimen muistia usealla gigatavulla (lue lisää).

Toimiva paketti

Kaiken kaikkiaan Lumia 610 on erittäin sujuvasti toimiva paketti alle 200 euron hintaluokkaan. Monia käyttäjiä miellyttää varmasti sen käytön sujuvuus ja helppous. Käyttäjän ei tarvitse olla tekninen henkilö saadakseen älypuhelimestaan kaikkea irti. Toisaalta hintaero isoveljeen Lumia 710 ei ole suuren suuri, jolloin saa ripauksen enemmän tehoa.

Hyvä asia on se, että meille käyttäjille on entistä enemmän vaihtoehtoja.

Nokia Lumia 610 -esittelyvideo

Lue lisää Nokia Lumia 610 -sivulta.

Kokoelman hyödyllisiä ja hauskoja sovelluksia uuteen Lumiaasi löydät “Parhaat sovellukset”-kampanjasivulta.

Lisätietoa ja käyttöohjeita Windows Phone -puhelimien käyttöön löydät aina tutusta osoitteesta www.windowsphone.fi

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Edullinen Nokia Lumia 610 nyt myynnissä

  1. Paluuviite: Uusi Lumia 710 on erinomainen ensimmäiseksi älypuhelimeksi | Mr. Windows Phone Finland

  2. alekander sanoo:

    mä saan ehkä nokia lumia 900 nyt mul on Zte blade

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s