LUMIA on täällä! Suomessa alkoi uusi aika


Nokia Lumia 800Nokia Lumia 800 Windows-puhelimen myynti alkoi hetki sitten keskiviikkona 1.2.2012 klo 00:00. Ainakin DNA ja Verkkokauppa.com aloittivat myynnin heti puolen yön aikaan Helsingissä.

Myös Stockmann juhlisti alkavaa myyntiä näyttävästi koko tavaratalon seinän peittävällä videoinstallaatiolla, joka on nähtävillä klo 17-21 aina perjantaihin asti.

Aamulla julkistustapahtumat jatkuvat ympäri Suomea ja mm. heti klo 7.00 Nokian Aleksanterin kadun myymälässä on tarjolla Lumiaa ja aamupalaa.

Tästä hetkestä alkoi uusia aika, jolloin Suomessa voidaan ottaa käyttöön myös yrityksissä Nokian valmistamat Windows Phone -puhelimet. Tämä on ollut monen yrityskäyttäjän ja myös tietohallinnon toive jo pitkän aikaa, koska ne toimivat saumattomasti yhteen yrityksen muiden Microsoft-järjestelmien kanssa.

Lisäksi suomalaiseen Marketplaceen tuli saataville uusia mielenkiintoisia sovelluksia mm. Veikkaus (pelaa puhelimella!), Helsingin Sanomat, Nordea Mobiilipankki, Yleisradio, NRJ Finland, HIFK Taskupeto, Jokerit Live, Elisa Viihde, Minun Sonera ja Ilta-Sanomat. Lisää sovelluksia on tulossa tasaista tahtia.

Kuten olen monesti aiemminkin todennut, niin tämä hetki on myös omalla urallani yksi niistä suurista hetkistä, jota olen odottanut vuosia. Tästä on aivan loistavaa jatkaa kohti seuraavaa tavoitetta.

Mikäli haluat lisää tietoa Windows Phonesta yrityskäytössä tai kehittää sille sovelluksia, niin tule mukaan TechDaysiin 8.3.2012. Katso lisää www.techdays.fi

Nähdään maailma uusin silmin! 🙂

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware, Personal, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s