Xbox Companion – Ohjaa ja käytä Xboxia Windows-puhelimella


Xbox Companion for Windows PhoneMicrosoftin strategiana on yhdistää pc, puhelin ja tv tiukemmin yhteen erilaisten pilvipalveluiden avulla, jolloin käyttäjä saa irti niistä enemmän yhdessä. Samalla hän saa rahoilleen enemmän vastinetta. Tämä on konkreettisimmillaan sitä, mitä ekosysteemeillä tarkoitetaan.

Microsoftin ekosysteemissä Xbox 360 on se laite, joka on kiinni televisiossa joko olohuoneessa tai makuuhuoneessa, ja sen avulla tv-laitteen saa herätettyä eloon kodin helppokäyttöiseksi viihdekeskukseksi. Tv kokee nyt uuden mullistuksen, kun Xbox 360 ja Windows Phone alkavat keskustelemaan sujuvasti keskenään uuden sovelluksen avulla.

Xbox 360 sai aiemmin ison päivityksen, jossa Xbox muuttui saman näköiseksi ja kiitellyksi Metro-käyttäjäkokemukseksi millainen Windows Phone on jo. Myöhemmin tuleva seuraavaa Windows-versio tulee jatkamaan tätä yhtenäistä linjaa.

Xbox Companion on Marketplacesta ilmaiseksi ladattava sovellus, joka luo langattoman verkon avulla yhteyden Xbox 360:een, jolloin boksin sisältöä voidaan ohjata ja hyödyntää puhelimen näytön kautta.

Xbox Companion for Windows PhoneVoit esimerkiksi sohvalta käyttää puhelimen näyttöä etsiäksesi erilaista Xbox-sisältöä Xbox Livestä ja ostaa sitä boksiin. Puhelimesta voit käynnistää pelin, videoita ja musiikkia, jotka näkyvät tv:ssä Xboxin kautta.

Windows-puhelimestasi tulee myös toinen näyttö, jonka avulla voit hakea lisätietoa siitä sisällöstä, jota Xboxissa on juuri käytössä vaikkapa katsomastasi elokuvasta tai pelaamastasi pelistä.

Tietysti puhelin toimii myös langattomana kaukosäätimenä, jolla voit käynnistää, pysäyttää tai kelata musiikkia ja videoita. Yhteys boksiin saadaan langattoman verkon kautta, joten voit ohjata vaikkapa soittolistaa mistä huoneesta tahansa.

Katso Xbox Companion -video.

Olin itse lentää pyrstölleni ensimmäistä kertaa softaa ja Xboxia testatessani, koska homma toimi niin upeasti! Tosin minulla on käytössä vanha Zune Pass -tilini, jonka kautta pääsen erilaiseen sisältöön käsiksi myös Zune-palvelussa.

Xbox Companion for Windows PhoneXbox Companion on suomenkielinen sovellus, joka on ladattavissa maksutta Marketplacesta – vain Windows Phone -puhelimille.

Mene Marketplaceen ja asenna Xbox Companion.

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Xbox Companion – Ohjaa ja käytä Xboxia Windows-puhelimella

  1. Paluuviite: Uusi Lumia 710 on erinomainen ensimmäiseksi älypuhelimeksi | Mr. Windows Phone Finland

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s