Mr. Windows Phone Metro UX Albert Shum Suomeen 15.11.


TechNet 2011Marraskuun 15. päivä on kaikille Windows Phonesta kiinnostuneille tarjolla melkoista herkkua, kun Microsoftin TechNet 2011 -tapahtumassa pääpuhujana Microsoftilta on itse herra Albert Shum. Hänen lisäksi tarjolla on kokonainen Windows Phone UX Tour -osaseminaari asiaa Windows Phone -designista niin teknisille kuin vähemmän teknisillekin henkilöille.

Albert on tiimeineen vastuussa paljon kiitosta saaneen Windows Phone Metro UX –käyttäjäkokemuksesta. Juuri Metro-ajattelu erottaa Windows Phonen edukseen muista älypuhelimista helppokäyttöisyydellään ja uudella tehokkaalla metaforallaan. Voidaan puhua viidennen aallon mobiilikokemuksesta, jossa suunnittelu on ollut vahvasti ihmislähtöistä eikä suinkaan kokoelma eri sovellusten ikoneita (“Put people first”).

Albert ShumMetro on jokaisen Windows Phonen kanssa työskentelevän ohjenuora ja sitä ei voi “hallita” liian hyvin. Tämän takia TehcNetissä on kokonaisen päivän osaseminaari Windows Phone UX Tour, jonka kohderyhmä designerista projektipäällikköön ja teknisempään kehittäjään.

Ilmoittaudu TechNetiin ja levitä sanaa myös niille, joille Windows Phone -ekosysteemi ei ole vielä niin tuttu. Tällaisia puhujia saadaan harvoin Suomeen, joten 15.11.2011 kannattaa varata kalenterista ja suunnata Finlandia-talolle.

Lisäksi lauteille nousee mm. Nokian Kai Öistämö, joten tilaisuudessa kuullaan myös mielenkiintoisia näkökulmia suurelta suomalaiselta.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu TechNet 2011 -tapahtumaan pikaisesti varmistaen paikkasi.

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Developers, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s