Suomalainen Windows Phone 7.5 Marketplace avautui kehittäjille


Windows Phone 7.5Kehittäjät voivat tästä päivästä lähtien lähettää tulevan Windows Phone 7.5 -version (aka Mango) uusia ominaisuuksia hyödyntäviä pelejä ja soveluksia suomalaiseen Marketplaceen hyväksyttäväksi. WP 7.5 toi käytettäväksi yli 1500 uutta API:a, joden avulla kehittäjät voivat innovoida aivan uudenlaisia mobiilisovelluksia ja hyödyntää pidettyä Windows Phonen Metro UI:ta.

Kehittäjät voivat päättää millä markkinoilla sovellus on saatavilla tai valita yksikertaisesti kaikki markkinat kattavan Marketplace-jakelun.

Samalla päivittyivät Windows Phone SDK 7.1 kehittäjätyökalut RC-versioon. Tässä versiossa emulaattori sisältää viimeisen 7720-buildin WP 7.5:sta, jolloin sovelluksen toimivuus voidaan testata samassa versiossa, mitä markkinoille tulevat uudet laitteet sisältävät.

Marketplacen olemassa olevat noin 30.000 sovellusta toimivat myös 7.5-puhelimissa, mutta saadakseen käyttöönsä uudet ominaisuudet, käyttäjät voivat päivittää puhelimensa maksutta nykyisestä 7.0-versiosta uuteen 7.5-versioon.

Mango eli 7.5-päivitys tulee saataville Microsoftin toimesta kaikkiin markkinoilla oleviin Windows Phone 7 -puhelimiin.

Kehittäjä, julkaise Mango-sovelluksesi mahdollisimman pian. Näin varmistat, että saat parhaan näkyvyyden heti kun WP 7.5 -puhelimet ja -päivitykset ovat laajasti saatavilla muutaman viikon kuluttua.

Lue lisää Windows Phone Developer Blogista.

Lataa Windows Phone SDK 7.1 RC.

Aloita sovelluskehittäminen Windows Phonelle tutustumalla AppHub-sivustoon osoitteessa http://create.msdn.com

EDIT: Suomalainen Marketplace on osoitteessa http://www.windowsphone.com/fi-FI/marketplace

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Developers, Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Suomalainen Windows Phone 7.5 Marketplace avautui kehittäjille

  1. Mika Tapanainen sanoo:

    Mikä tuon Suomalaisen Windows Phone 7.5 Marketplace:n osoite on? Olen kehittänyt omaa peliä ja testannut sitä Emulator:lla. Ostin viikonloppuna WP7 puhelimen ja pettymys oli suuri, kun en päässyt rekisteröitymään kehittäjänä. Homma tyssäsi kehittäjämaksua luottokortilla maksaessani ja rekisteröintiä ei voitu viedä loppuun. Soitin Suomen Microsoftin asiakaspalveluun ja he sanoivat, että ei tiedetä milloin rekisteröinti toimii Suomessa.

  2. kitevesku sanoo:

    Suomalaisen Marketplacen osoite on http://www.windowsphone.com/fi-FI/marketplace

    Joissakin luottokorttimaksuissa on ollut ongelmia rekisteröityessä, koska fraud detection -systeemi on asetettu niin tiukaksi. Toivotaan, että tämä saadaan korjattua asap.

    VESKU

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s