Windows Phone “Mango” tulee Helsinkiin huomenna 26.5.


MangoWindows Phonen uusi versio koodinimeltään “Mango” tulee huomenna Helsinkiin. Maailman ennakkonäytös oli tiistaina New Yorkissa, mutta nyt myös suomalaiset kehittäjät saavat rautaisannoksen Mangoa, kun Brandon Watson ja Jaime Rodriquez nousevat loppuun myydyille lauteille Tennispalatsissa.  Odotamme noin 800 vierasta!

Samaan aikaan allekirjoittanut vetää veret seisauttavat demot yritysjohdolle. Aion näyttää käytännössä mitä tarkoittaa se kun yhteydenpito, sovellukset ja netti muuttuvat fiksummiksi ja helpommiksi käyttää puhelimessa – hyvin erilaisessa puhelimessa.

Olen saanut käyttää Mangoa jo muutaman viikon, ja enää en voi kuin ihmetellä, miksi tätä ei ole tehty aiemmin? Omat suosikkini ovat ehdottomasti eri kanavien sulautuminen yhteen keskusteluissa (SMS, Facebook chat ja Mese), ryhmät, pikakortit sekä uusi IE9-selain. Sovelluksia Mangoon ei ole vielä kuin muutamia, mutta uudistuneet Live Tilet ja moniajo antaa jo nyt esimakua tulevasta parissa beta-sovelluksessa.

Ne, jotka käyttävät Officea työkseen tulevat pitämään uudesta Office 2010 Mobilen versiosta ja sen integroituvuudesta SkyDriveen ja muuhun pilvi- ja palvelinteknologiaan. Demopuhelimien vaihto ei ole ollut aiemmin näin helppoa, kun kaikki alkaa olla pilvessä.

Ja pitää muistaa, että kaikkea Mangostakaan ei ole vielä kerrottu…

To Do -lista

Seuraa tapahtumaa Twitterissä #wp7devfi

Let’s rock! It’s Mango Time! 🙂

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Developers, Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Windows Phone “Mango” tulee Helsinkiin huomenna 26.5.

 1. Sami Kuhmonen sanoo:

  Täällä ollaan ja hyvät on esitykset. Kommenttejani löytää sitten tutusti http://symbiatch.jutut.fi/

 2. kimmokoski sanoo:

  Hei! Luin jostain, että WP7 kehittäjille tulee Mango päivitys etuajassa. Onko tietoa siitä tuleeko sen mukana myös Suomen lokalisointi kaikkiin olemassa oleviin puhelimiin? Ja pystyykö siihen sitten jo liittämään suomalaisen liveid:n?

  • kitevesku sanoo:

   Näistä kehittäjäasioista ei ole vileä tarkempaa tietoa tiedottaa. Tarkoitus on se, että rekisteröityneet Marketplace-kehittäjät pääsevät testaamaan softiaan aiemmin, joten kaikki rekisteröityneet kehittäjät saavat tietoa sähköpostiinsa heit kun on kerrottavaa.

   Lokalisointi eli menujen kieli ei liity suoranaisesti käyttöjärjestelmään ja se EI tule päivityksenä. Jos haluat suomenkielisen puhelimen, niin sellainen pitää ostaa.

   Sen sijaan suomalainen näppäimistö ja oikoluku tulee kaikkiin kieliversioihin ja käytössä voi olla samaan aikaan useampi näppäimistö.

   Suomalainen Live ID tulee palveluihin kun Mango-päivitys tulee jakeluun.

   VESKU

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s