Windows Phone -kehittäjät saivat 95 sovellustikettiä lisää ilmaisohjelmille


WP7 Marketplace HubWindows Phone Marketplace jatkaa kasvuaan yli 100 sovelluksen päivävauhtia ja 10000 sovelluksen raja lienee mennyt jo rikki. Marketplaceen kehittäjiksi rekisteröityneet suomalaiset kehittäjät saivat eilen kaivatun muutoksen Marketplacen sääntöihin.

Vuosimaksu (75 euroa plus verot) on aiemmin sisältänyt rajattoman määrän maksullisien sovellusten rekisteröintejä Marketplaceen, mutta ilmaisia sovelluksia on voinut lähettää vain viisi kappaletta vuodessa ilman sertifioinnin lisämaksua.

Nyt tämä ilmaiseksi Marketplacessa jaettavien sovellusten maksimisertifioinnin määrä kasvaa sataan (100) sovellukseen, jolloin tuotteliaimmat sovelluskehittäjät voivat käytännössä jaella vähintään riittävästi sovelluksiaan ilman lisämaksua.

Mikäli sinulla on ongelmia ilmaisten sovellusten rekisteröinnin kanssa, niin ota yhteyttä Marketplacen tukeen (vaatii rekisteröitymisen kehittäjäksi).

Toinen pieni muutos sääntöihin on se, että kehittäjien toiveesta sovellukselle ei ole enää pakko antaa tukisähköpostiosoitetta sertifiointivaiheessa. Tosin tämä olisi luonnollisesti hyvin suotavaa, että asiakkaat voivat ottaa kehittäjään yhteyttä myös sähköpostitse.

Lisätietoja sovellusten kehittämisestä Windows Phonelle ja niiden julkaisemisesta Marketplaceen löytyy App Hubista osoitteesta http://create.msdn.com

Katso myös Windows Phone Developer Blog

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Developers, Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s