Ensimmäinen Windows Phone 7-päivitys on jaossa


WP7 update Feb2011Windows Phone 7 sai ensimmäisen päivityksensä tänään. Tai pitäisikö sanoa, että kyseessä on ensimmäinen päivitys ennen ensimmäistä varsinaista päivitystä, sillä nyt julkaistu päivityspaketti päivittää puhelimen päivitysominaisuuden. Tarkoituksena on valmistaa puhelin ensimmäistä ns. “NoDo”-päivitystä varten, jota aletaan jakaa maaliskuun alussa.

Miten päivityksen saa?

Käyttäjän pitää kytkeä USB-kaapelilla puhelimensa tietokoneeseen käyttäen Zune software for your PC tai Windows Phone 7 Connector for Mac -ohjelmistoa riippuen käyttäjän koneen mallista. Kun puhelin kytketään tietokoneeseen, niin sen näytölle tulee ilmoitus päivityksestä.

Zune WP7 Feb updateHuom! Mikäli Zune-ohjelmaasi ei ole juuri päivitetty, niin joudut päivittämään ja uudelleen käynnistämään sen ennen puhelimen päivitystä. Zune kyllä huomauttaa tästä ja asentaa päivityksen.

Päivittämistä varten löydät englanninkielisen päivitysohjeen Windows Phone -sivuilta.

WP7_update_Feb2011_backupPäivitykseen kannattaa varata reilusti aikaa ja USB-kaapelia ei saa irrottaa missään vaiheessa. Päivityksen aikana tietokoneeseen asennetaan uusi puhelinajuri. Puhelimesta otetaan ensin varmuuskopio. Tämä saattaa kestää puolikin tuntia ja hidastaa konetta samaan tapaan kuin PC Backup -ohjelmakin. Varmista, että sinulla on internetyhteys ja riittävästi vapaata kovalevytilaa.

WP7_update_Feb2011_successVarsinainen puhelimen päivitys tapahtuu muutamassa minuutissa ja puhelimen näytöltä voi seurata sen etenemistä. Lopuksi puhelin käynnistetään uudestaan, ja Zune-ohjelmisto ilmoittaa, että päivitys on onnistunut.

Microsoft julkaisee Windows Phone -puhelimen päivityshistorian erillisellä Windows Phone update history -sivulla, josta saa lisätietoa myös päivitysten sisällöstä.

EDIT: Mikäli sinulle tulee ongelmia päivityksen kanssa, niin katso lisätietoja tukisivulta.

EDIT2: Lue Windows Phone Blogin kirjoitus More answers about our first software update

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software, Windows Phone Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s