Se on siinä! Windows Phone 7 RTM valmistui ajallaan


Viime yönä Suomen aikaa uusi Windows Phone 7 älypuhelimen käyttöjärjestelmä valmistui ja saavutti ns. RTM-statuksen (release to manufacturing). Tämä tarkoittaa sitä, että Windows Phone 7 -koodi luovutetaan nyt puhelinvalmistajille, ja he voivat viimeistellä puhelimensa. Ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimet tulevat markkinoille hyvissä ajoin ennen tämän vuoden loppua. Myös Suomeen on tulossa uusia Windows Phone 7 -puhelimia ainakin Samsungilta ja HTC:lta.

Joillekin kehittäjille on toimitettu jo lainaan puhelimien esiversioita, mutta nämä puhelimet eivät ole vastaavia kuin myyntiin tulevat WP7-puhelimet. Muutamat valmistajat ovat valmistaneet erikoispuhelimia kehittäjille, mutta niiden muotoilu ja toiminnat poikkeavat varsinaisista kuluttajille suunnatuista malleista.

Windows Phone 7 valmistui siis ajallaan ja kehittäjätiimit jatkavat alustan edelleen kehittämistä. WP7:n ominaisuuksiinhan kuuluu päivitettävyys, ja historiasta poiketen Microsoft tulee itse jakelemaan puhelinpäivitykset samaan tapaan kuin PC-maailmassakin Windows-päivitykset. Testaajilta saadun palautteen ansiosta alustaan tuli myös joitakin viime hetken muutoksia Technical Previewin ja RTM:n välillä. WP7 onkin testatuin Microsoftin puhelinalusta.

Nyt ei muuta kuin odottamaan lämpimäisiä valmistajilta!

Lue myös: Windows Team Blogin postaus

 

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software, Windows Phone. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s