Windows Mobile 6.5 -pohjaiset Windows phone -matkapuhelimet tulevat myyntiin 6.10.2009


Alla tuore lehdistötiedote kokonaisuudessaan:

Maailman johtavat matkapuhelinoperaattorit aloittavat edistykselliseen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään pohjautuvien älypuhelimien myynnin lokakuussa. Myyntiin tulee puhelimia useilta eri valmistajilta.

Seuraavan sukupolven Windows® phone -matkapuhelimet tulevat myymälöihin maailmanlaajuisesti 6. lokakuuta 2009. Silloin myyntiin tulevat puhelimet ovat ensimmäisiä laitteita, jotka pohjautuvat uuteen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään. Sen kehittynyt käyttökokemus tuo kuluttajille uuden helppokäyttöisen kosketuskäyttöliittymän, parannetun verkkoselaimen sekä uusia palveluita kuten Windows Marketplace for Mobile ja Microsoft My Phone.

”Windows phone -puhelimen käyttäjä ei tarvitse kuin yhden matkapuhelimen, jonka avulla hän voi olla yhteydessä ihmisiin ja informaatioon, jotka ovat hänelle kaikkein tärkeimpiä kussakin tilanteessa yhdistäen tietokoneen, matkapuhelimen ja verkkoselaimen”, Microsoftin Suomen mobiilista vastaava liiketoimintajohtaja Vesa-Matti Paananen sanoo.

Valmistajat tukevat Windows phone -puhelimia

Microsoftin kumppanit ympäri maailman ovat vahvasti sitoutuneet päivittämään ja laajentamaan laitevalikoimaansa sisältämään uusia älypuhelimia, joissa on Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä. Euroopassa esimerkiksi matkapuhelinoperaattorit Orange, Deutsche Telekom AG ja Vodafone Group Plc sekä laitevalmistajat Acer, HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson ja Toshiba Corporation ovat ilmoittaneet toimittavansa markkinoille uusia Windows-puhelimia.

”Koska uusi Windows Mobile 6.5 tarjoaa merkittäviä hyötyjä Samsungin asiakkaille Suomessa, tuomme markkinoille luonnollisesti täysin suomenkielisiä Windows phone -matkapuhelimia sekä kosketusnäytöllä että Skandinaavisella täysnäppäimistöllä varustettuna”, Samsungin matkapuhelinten Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom toteaa.

Yksi puhelin työhön ja vapaalle

Windows phone -puhelimet sopivat niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan antaen kuluttajalle käyttöön mobiiliversiot tutuista ohjelmistoista, joilla he voivat tehdä samoja asioita kuin käyttäessään henkilökohtaista tietokonettaan. Täysin uudistunut Internet Explorer Mobile sisältää tuen Adoben Flash Lite -teknologialle ja mahdollistaa verkkosivujen täsmällisemmän esittämisen ja helpomman käytön, jolloin puhelimella voi käyttää sähköisiä verkkopalveluita esimerkiksi matkalipun ostoon, ajo-ohjeiden etsimiseen tai laskujen maksamiseen.

Hyödyllisiä mobiilipalveluita

Windows phone -puhelimien mukana seuraa lisäksi kaksi uutta hyödyllistä mobiilipalvelua, joiden ansiosta käyttäjällä on aina tarvittava sisältö, yhteystiedot ja sovellukset käytettävissään. Laaja valikoima testattuja ja hyväksyttyjä sovelluksia tulee käyttäjän ladattaviksi suoraan puhelimeen Windows Marketplace for Mobilen kautta. Yksinkertainen palautusmahdollisuus antaa turvaa sovelluksen ostajalle.

Lisämaksuton Microsoft My Phone -palvelu varmistaa ja synkronoi automaattisesti kuvat, musiikin, yhteystiedot ja tekstiviestit käyttäjän puhelimesta talteen verkkopalveluun, jolloin niitä voi hallinnoida selaimen avulla tietokoneelta ja palauttaa helposti takaisin puhelimeen esimerkiksi sen kadotessa.

Henkilökohtainen kokemus näppäimistöstä widgetteihin

Windows phone -puhelimet tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman erilaisia älypuhelimia ohuista kosketusnäytöllisistä puhelimista suomalaisella qwerty-näppäimistöllä varustettuihin laitteisiin tehden oman suosikkipuhelimen löytämisen helpoksi. Lisäksi käyttäjä voi asentaa puhelimiin kolmannen osapuolen sovelluksia kuten esimerkiksi Facebookin, hyötyohjelmia ja pelejä. Marketplacen avulla myös suomalaiset kehittäjät voivat jakaa maailmanlaajuisesti ohjelmiaan Windows-puhelimien käyttäjille. Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä sisältää parantuneen kosketuskäyttöliittymän, jonka avulla käyttäjä voi muokata puhelimensa sopimaan juuri hänen henkilökohtaisiin tarpeisiinsa. Hän voi muuttaa ulkoasua rajattomasti valmiiden teemojen ja henkilökohtaisten taustakuvien avulla sekä lisätä widgettejä aloitusnäyttöön, jolloin tärkeät tiedot ovat heti näkyvissä.

Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä sisältää parantuneen kosketuskäyttöliittymän, jonka avulla käyttäjä voi muokata puhelimensa sopimaan juuri hänen henkilökohtaisiin tarpeisiinsa. Hän voi muuttaa ulkoasua rajattomasti valmiiden teemojen ja henkilökohtaisten taustakuvien avulla sekä lisätä widgettejä aloitusnäyttöön, jolloin tärkeät tiedot ovat heti näkyvissä.

Katso alkuperäinen lehdistötiedote.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s