HTC Touch Pro2 käyttökokemuksia ja hauska suomalainen testivideo


HTC Touch Pro2 tuli Suomeen markkinoille viikko sitten englantilaisena ns. UK-versiona. Tässä laitteessa ei ole painettu skandeja åäö-näppäimistöön. Odottelemme vielä pohjoismaisella näppäimistöllä varustettua laitetta tulevaksi markkinoille.

Itse olen käyttänyt Pro2:sta parisen viikkoa ja omat käyttökokemukset näppäimistön vääräkielisyyttä lukuunottamatta ovat suorastaan tyrmistyttävän positiivisia. Laite on ehdottomasti paras näppäimistöllä varustettu älypuhelin, jota olen ikinä käyttänyt tai testannut. Tähän on muutama konkreettinen syy:

  1. Laitteessa on selkeä iso 3,6 tuuman kosketusnäyttö, jossa on riittävä 800×480 pikselin tarkkuus. Vastaavaa laitetta ei ole kellään valmistajalla.
  2. Laitteen kosketusnäyttöä ja menuja voi käyttää sormella avaamatta laitetta, koska HTC on ottanut jo tässä WM6.1-versiossa käyttöön WM6.5 menut.
  3. Laitteessa on kunnollinen viisirivinen näppäimistö.
  4. Laite on nopea työ- ja nettikäyttöön niin yhteyksien (HSUPA, 900 MHz, WLAN) kuin näytönpäivityksen suhteen. Myös zoom on ok.
  5. Laitteen muotoilu on hyvä ja siinä ei ole häiritseviä reunoja näytön ympärillä. Laite on myös cool. 🙂
  6. Laitteessa on erinomainen kaiutinpuhelin, jossa on mute-toiminto.
  7. Kamera on riittävä näppäilyyn.
  8. Laite on päivitettävissä Windows Mobile 6.5:ksi.
  9. Sisältö on tuttua HTC+Windows Mobile softaa
  10. Hinta on kuudensadan kieppeillä.

Listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle. Tietysti mikään laite ei ole täydellinen, mutta mikään asia ei ole vielä alkanut varsinaisesti tökkimään. Ainoa ihmetykseni on se, että laitteessa ei ole viimeisintä versiota Internet Explorer Mobile 6:sta. Saa nähdä miten WM6.5-päivitys vie laitetta vielä eteenpäin, mutta jo nyt Pro2 on sellainen laite, että jokaisen tulisi siihen tutustua. Kuvissa laitteesta saa väärän kuvan; se ei ole niin iso tai “muovinen”. Voisi sanoa, että HTC on ottanut iPhonen ja N97:n parhaat puolet ja lisännyt vielä kunnon näppiksen. 🙂

Suomalainen Lasse Pulkkinen on tehnyt erittäin laadukkaan ja hauskan videoarvostelun Pro2:sta. Lassen asiapitoinen video on kaksiosainen arvostelu, jonka ensimmäinen puolisko käsittelee muun muassa laitteen rakennetta ja QWERTY-näppäimistöä. Toisessa osassa keskitytään käyttöliittymään, kameraan, pelaamiseen, navigointiin ja videosuorituskykyyn.

Lassen arvostelun ensimmäinen ja toinen osa löytyvät YouTubesta.

HTC Touch Pro2 on vakavaan työkäyttöön tai vaativaan “harrastamiseen” tehty älypuhelin, joka nostaa rimaa kilpailijoille. Saa nähdä miten esim. Samsung ja Sony  Ericsson vastaavat haasteeseen syksyllä.

Katso HTC:n tuotesivut Touch Pro2:sta.

 

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s