My Phone -varmistuspalvelu avautui julkiseen betaan suomenkielisenä


Microsoft My Phone julkaistiin suljettuna betana helmikuussa, jolloin aloin myös itse käyttää sitä, koska sain sisäisen kutsukoodin. Nyt palvelun beta-version käyttö on mahdollista kaikille ja palvelua voi käyttää myös suomenkielisenä. My Phone tarjoaa tällä hetkellä 200 megaa tilaa, johon käyttäjä voi automaattisesti varmistaa puhelimensa esimerkiksi päivittäin.

My Phone -palvelua on kehuttu helppokäyttöiseksi mm. Reutersin artikkelissa. Olen itse samaa mieltä, koska käyttäjän ei tarvitse määritellä erillisiä varmistettavia hakemistoja, vaan palvelu varmistaa puhelimen sisällön tiedon tyypin mukaan kuten esimerkiksi musiikin, videot tai tekstiviestit. Oletuksena ei varmisteta muistikorttia, joka on hyvä asia, sillä muistikortillahan on usein tietoa, joka on kopioitu jostakin. Itse olen pitänyt kuvat ja muun tuottamani sisällön keskusmuistissa, että se tulee kopioitua sieltä joskus poiskin. No, tiedon jäsentely on hyvin henkilökohtainen asia ja joku toinen henkilö varmasti tekee asian aivan toisin.

My Phone ei ole pelkkä varmistuspalvelu vaan se tarjoaa mahdollisuuden nähdä puhelimen sisältö web-selaimessa ja helpon käyttöliittymän vaikkapa kuvien siirtämiseen tietokoneelle tai sähköpostilla kaverille. My Phonen kehitys ei tietenkään lopu tähän vaan uusia ominaisuuksia voi odottaa tulevaisuudessa. Mutta jo nyt palvelu on osoittautunut erittäin hyväksi. Kiinnostavuutta lisää varmasti myös sen maksuttomuus.

Huom! Varmista, että sinulla on puhelimessa sellainen datapaketti, että voit siirtää paljon dataa internetiin.

Rekisteröidy My Phone -palveluun osoitteessa http://myphone.microsoft.com ja seuraa ohjeita sovelluksen lataamiseksi Windows-puhelimeen ja palvelun aktivoimiseksi.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s