Puhelimelle uusi ulkoasu – Spb Mobile Shell 3.0


Windows-puhelimien valmistajat ovat muokanneet jo kauan käyttöjärjestelmän ulkoasua erottuakseen muista valmistajista. Markkinoilla on ollut myös itsenäisiä ohjelmistotaloja, jotka ovat tuoneet käyttöliittymään omia ideoitaan ja antaneet käyttäjälle mahdollisuuden muokata puhelimen alkunäkymää (home screen, today screen)haluamakseen. Näistä suosituin on ollut Spb Softwaren Mobile Shell.

Nyt Spb Mobile Shell on päivittynyt uuteen 3.0-versioon ja sen mukana on tullut taas lisää ominaisuuksia, jotka tekevät kosketusnäytöllä varustetun puhelimen käytöstä ainakin Sbp:n mielestä helpompaa ja tehokkaampaa. Ohjelmasta on versio myös ilman kosketusnäyttöä oleville Windows-puhelimille. Ja kieltämättä ainakin näyttävyyttä ja Wow-efektejä on lisätty. Hyvää on se, että käyttäjä voi valita erilaisista navigointimetaforista itselleen parhaiten sopivimman sekä päättää mitä pienelle näytölle on valittu esille. Ohjelman asennuksen jälkeen tulee helposti sellainen tunne, että olisi hankkinut uuden puhelimen.

Käyttöliittymästä voi olla montaa mieltä, joten ohjelmaa on parempi kokeilla ja päättää vasta sen jälkeen. Ohjelmiston 30 dollarin hinta on kohtuullinen. Mobile Shell 3.0:aan on kehuttu monesta suusta ja itsekin olen joissakin puhelimissa sen aiempaa versiota käyttänytkin. Mobile Shellin avulla kun voi kahdesta eri merkkisestä puhelimesta tehdä “samanlaisen”.

Katso video ja lue lisätietoa Sbp Mobile Shell 3.0 tuotesivulta.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s