Mobile Monday rantautui Ouluun


Olin maanantaina 20.4.2009 vierailemassa ensimmäisessä Oulussa pidetyssä Mobile Monday -tapahtumassa. Pidin lyhyen presentaation Microsoftin kuluttajastrategiasta mobiilissa ja muutenkin jaoin omia “näkemyksiäni” yleisön kanssa lähes puolen tunnin ajan (yleensä MoMo-esitysten pitäisi olla n. 15 min.). Toinen puhuja oli Nokian Markku Huotari, joka veti hyvän esityksen mobiilipalveluiden tulevaisuudesta. Illan avasi Mobile Monday Oy:n Jari Tammisto.

Ilta oli aivan loistava! Otto K oli “loppuun myyty” ja paikalla oli lähes sata ihmistä, jotka oman suppeahkon tutkimukseni mukaan edustivat hyvinkin erilaisia tahoja ja kansallisuuksia. Paikalta löytyi softapuolen väkeä ja tuotekehitysväkeä, mutta myös markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia. Olipa paikalla myös sijoittajia ja bisnesenkeleitäkin.

Oulussa tuntuu olevan hyvä meininki ja toivottavasti oululaiset löytävät itselleen sopivan formaatin, jotta tällaisista tilaisuuksista saadaan kaikki hyöty irti. MoMo:han on kaikkialla hyvinkin paikallisen näköinen tapahtuma ja mitään tarkkoja ohjeita siitä millainen Mobile Mondayn pitäisi olla ei edes ole.

Itse jäin kaipaamaan aktiivisempaa verkottumista, jolloin ihmiset proaktiivisesti esittelevät tuntemiaan henkilöitä toisilleen ja näin aktiivisesti edistetään uusien kontaktien syntymistä. Ehkä kyseessä oli vain pienoinen alkukankeus. Illan aikana tutustuin muutamaan itselleni uuteen innovatiiviseen mobiiliyritykseen sekä muuten vain mielenkiintoiseen henkilöön. Olen varma, että Oulusta kuullaan vielä myös Windows Mobile -rintamalla.

Suuret kiitokset järjestäjille kutsusta Ouluun ja mahdollisuudesta interaktioon.

Tähän loppuun pitää antaa vielä tapahtumapaikkana toimineelle ravitsemusliikkeelle erityismaininta laajasta ja yllätyksiä sisältäneestä rommivalikoimasta. Allekirjoittaneen oli pakko maistaa pari lasillista.

Katso lisätietoja Mobile Monday Oulusta ja High Tech Forumin juttu.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Personal. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s