HTC Snap – uusi Windows-puhelin


HTC julkisti uuden edullisen HTC Snap Windows-puhelimen. Puhelimessa on Windows Mobile 6.1 -standard käyttöjärjestelmä ja vielä ei ole tietoa siitä, että onko se päivitettävissä WM6.5:een. Todennäköisesti puhelin ei tule olemaan päivitettävissä, koska HTC ei ole tätä heti ilmoittanut. 

Snap on tarkoitettu perusälypuhelimeksi niille, jotka haluavat qwerty-näppiksen sähköpostia tai Meseä/Communiatoria varten mutteivat kosketusnäyttöä. Erikoisuutena on Inner Circle -näppäin, jolla saa näkyviin vain edeltä käsin valittujen käyttäjien emailit viestitulvan joukosta.

Näyttö on standardi vaaka 320×240 pikselin QVGA ja kokoa 2,4 tuumaa. Puhelin on melko ohut ja kevyt (12 mm/120 g) ja se on reunoista ohennettu, joten se sujahtaa hyvin taskuun. Eli se on hyvin samankaltainen kuin E63, mutta ohuemman oloinen ja jämäkämpi. Myös uusi track ball -ohjain on hyvä, kun siihen tottuu. Ohjaimesta tulee hieman mieleen Blackberry. HTC on selkeästi hakenut edullista haastajaa näille puhelimille.

Kameran tarkkuus on 2.0 Mpix ja luurista löytyy tietysti myös AGPS. Ja 7,2 Mbits HSDPA toimii 900/2100 MHZ-taajuuksilla.

Akkunkesto on hyvä ja HTC lupaa yli 8 tunnin GSM-puheaikaa.

Summa summarum: Snap on laadukas ja hyvä perus Windows-puhelin työ- ja henkilökohtaiseen käyttöön ja tarjoaa laadukkaan ja kevyen vaihtoehdon “kommunikaattorikäyttäjille”.

Laitteen hinta on Suomessa todennäköisesti alle 300 euroa ja se tulee suomenkielisenä markkinoille joskus touko-kesäkuussa.

Lisätietoja HTC Snap tuote-sivuilta

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s