ICQ mobile beta Windows-puhelimiin


AOL on julkaissut ICQ for Windows Mobile beta-version suositusta ICQ-pikaviestintäohjelmistosta. Mobiiliversio tarjoaa mm. pikaviestinnän ja kontaktien hallinnan tutun oloisessa käyttöliittymässä. ICQ:n mobiiliversio tukee käytännössä kaikkia Windows Mobile -versioita (5.0, 6.0 ja 6.1).

Yksi hyvä puoli Windows-puhelimissa on se, että voit ladata puhelimeesi erilaisia ohjelmia ja et ole sidottu valmistajan puhelimeen ennalta laittamiin sovelluksiin tai ainostaan heidän virallisiin ohjelmiin. Näin voit valita jokaiseen tarkoitukseen mieluisimman sovelluksen, jota haluat käyttää.

Nykyisissä puhelimissa on niin paljon muistia, että useamman ohjelman samanaikainen käyttö onnistuu hyvin. Windows Mobile on ns. moniajokäyttäjärjestelmä, jolloin useampaa ohjelmaa voi aidosti ajaa saamaan aikaan. Kaikki puhelimet eivät tähän kykene.

Kääntöpuolena on se, että mitä useampi ohjelma on käytössä samaan aikaan, niin sitä enemmän kuluu prosessoritehoa ja akkua. Samoin dataa siirretään verkon yli, joka myös vie akkua. Tämän takia kannattaa hankkia liittymä, jossa on rajaton tiedonsiirtomahdollisuus, jotta puhelimesta saa kaiken hyödyn irti eikä tarvitse miettiä kuinka paljon dataa siirtyy. Ja jos on tilanteessa, että ei pääse latamaan akkua päivittäin, niin silloin kannattaa sammuttaa kaikki turhat ohjelmat.

Katso AOL:n ICG for Windows Mobile -sivu.

Lataa ICQ for Windows Mobile CAB. tiedosto suoraan puhelimeesi tästä.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s