HTC Touch HD on Tietokone-lehden toimituksen valinta


Tuoreimmassa Tietokone 2/2009 -lehdessä oli todellinen mobiilipläjäys. Toimittajat olivat testanneet kosketusnäytöllisiä puhelimia ja mobiilikäyttöjärjestelmiä. Tällaiset testit, joissa ei pelkästään verrata mitattavia asioita, vaan arvioidaan subjektiivisesti erilaisia ominaisuuksia, ovat aina haastavia. Puhelin on niin henkilökohtainen laite, että sen objektiivinen arvioiminen on todella hankalaa. Toinen tykkää toisesta ja toinen taas hieman erilaisesta. Testissä olleet laitteet ovat varmasti kaikki toimivia älypuhelimia. Mukana oli luonnollisesti myös Windows-puhelimia: Samsung Omnia, HTC Touch HD ja Sony Ericsson Xperia. Ne pärjäsivät vertailussa “ihan hyvin” vaikkei “ensimmäinen sija” irronnutkaan. Painotustaulukko ja saadut pisteet pitää jokaisen arvioida itse. Testissä olleet puhelimet kun kuitenkin kaikki on suunnattu hieman erilaiseen käyttöön ja ovat tämän hetken parhaita luureja kultakin valmistajalta.

HTC Touch HD oli toimituksen valinta iPhonen rinnalla. Toimitus kehui HD:n näyttöä (3,8 tuumaa, 800×480 pikseliä) ja suorituskykyä. Iso näyttö vie tietysti enemmän akkua, mutta akunkesto oli silti keskinkertainen. Myös kynän tarve oli miinus, mutta tässä on pakko sanoa lähes päivittäin puhelinta käyttävänä, että iso näyttö nimenomaan poistaa kynän tarpeen. Toki sitä voi käyttää.

Oma kommenttini on selkeä: tällä hetkellä markkinoiden tehokkain kosketusnäytöllinen puhelin. Mutta kuinka kauan? Siitä tiedetään lisää ensiviikolla MWC:ssä.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Hardware. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s