Lue ja synkronoi Live Hotmail sähköpostit, kontaktit ja kalenterit Office Outlookilla


Suomessa on yli miljoona Live Hotmailin käyttäjää. Moni käyttää Hotmailia yksityisenä sähköpostina työpostin rinnalla. Mikäli työkäytössä on Office Outlook, niin tutut ominaisuudet olisi luonnollisesti kiva saada käyttöön myös henkilökohtaisten sähköpostien kanssa. Toinen varsinkin itselleni tärkeä Outlookin ominaisuus on lukea ja muokata sähköposteja myös verkkoyhteyden ulkopuolella ns. cached modessa.

Onneksi tähän tarpeeseen on helppo ja maksuton ratkaisu: lataa Microsoft Office Outlook Connector, jonka tuorein versionumero on äskettäin päivittynyt 12.1. Outlook Connector tuo yhden tai useamman Live-sähkopostitilin suoraan Outlookiin ja voit synkronoida Live-palvelusta sähköpostit, kontaktit ja kalenterit Outlookiin. Synkronoinnin lisäksi voit luonnollisesti ylläpitää näitä tietoja näppärästi tutulla Outlookilla. Jokaisella tilillä voi olla oma allekirjoitus. Voit myös luoda useampia kansioita ja järjestellä viestejä joko käsin tai automaattisesti Outlookin säännöillä eri kansioihin. Näppärää! Onhan sama ajatus käytössä myös Windows-puhelimissa, joissa kaikki sähköpostitilit (Exchange, Hotmail, POP, IMAP) hoituvat Outlook Mobilen kanssa yhdestä paikasta.

Huom! Mikäli et näe automaattisesti Outlookin sivupalkissa kaikkia Hotmail-tilisi kansioita, niin valitse kansionäkymä (folder view). Tästä näkymästä voit siirtää useimmiten käyttämäsi kansiot suosikkeihin ja uudelleen nimetä ne tarvittaessa.

Katso lisätietoja ja lataa Office Outlook Connector Outlook 2003 tai 2007 ohjelmistoille.

Hanki ilmainen Live-tunnus ja laaja uusi Live-ohjelmisto ilmaiseksi tästä.

Oulookin ja koko Office 2007 ilmaisen kokeiluversion voit ladata tästä.

 

Mainokset

Tietoja Kitevesku

digitalist, mixed reality, mobility, kitesurfing and vintage VW Bus and Porche enthusiastic.
Kategoria(t): Software. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Lue ja synkronoi Live Hotmail sähköpostit, kontaktit ja kalenterit Office Outlookilla

  1. Matti Korhonen sanoo:

    On aina hyvä asia että on erilaisia vaihtoehtoja. Voit kokeilla myös EVO Collaborator for Outlookia, jossa toimii useita eri pilvipalveluita kuten iCloud, Outlook ja Yahoo. Joten jos haluat synkronisoida Outlook.com ja Outlookin työpöytäversion välillä EVO on hyvä vaihtoehto. Lisätietoja blogistani: https://matti-korhonen.blogspot.de/2016/01/kuinka-synkronisoida-hotmail-outlookin.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s